Caminada i Bicicletada solidària

El pròxim 1 de Maig , CAMINADA i BICICLETADA SOLIDÀRIA, per un bon motiu, recaptar fons per la construcció del nou, SJD – PEDIATRIC CÀNCER CENTER BARCELONAHOSPITAL SANT JOAN DE DEU.

El nou centre oncològic infantil, el més gran d’Europa i un dels més importants del món.
El seu objectiu serà continuar avançant amb la recerca, per curar més càncers i amb menys seqüeles, i crear nous tractaments per als quals encara no hi ha cura.

Per poder gaudir d’un dia mes ludic, organitzem caminada i bicicletada. La sortida de les dues modalitats serà des de el pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola.

Informació caminada : 10 kms, a partir de les 8:45 i fins a les 9:15, recollida d’inscripcions. Als 5 kms hi haurà un avituallament amb aigua i fruit secs.

Informació bicicletada : 12 kms, a partir de les 9:20 i fins a les 9:45, recollida d’inscripcions. Als 5 kms hi haurà un avituallament amb aigua i fruit secs.

A l’acabar la caminada & bicicletada, al pavelló poliesportiu vermut gratuït per a tots els participants i per a disfrutar d’una bona estona, MAGIA PER A TOTS !!

Preus inscripcions :

  • De 6 a 12 anys : 5€
  • A partir de 13 anys : 8€

NOTA : Obertura d’inscripcions a partir del proper 15 de Març.

Punts de venda a El Palau d’Anglesola, del 24 al 30 d’abril:
A gust, Bloc, S’abril, Ca l’Alsina, Cal Colau, Bar Poli.
Nota : I si només voleu participar amb el vermut solidari, el preu serà de 3€ i es els tiquets es poden adquerir a les botigues esmentades anteriorment.

Animeu-vos!!, no hi podeu faltar , gaudirem d’un gran dia !!

Ho organitzen: Amics del Camí de Sant Jaume, La Penya Barcelonista. Hi col.labora : Ajuntament del Palau d’Anglesola, Bgrup i Frit Ravich.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *