Caminada i Bicicletada solidària

El pròxim 1 de Maig , CAMINADA i BICICLETADA SOLIDÀRIA, per un bon motiu, recaptar fons per la construcció del nou, SJD – PEDIATRIC CÀNCER CENTER BARCELONAHOSPITAL SANT JOAN DE DEU.

El nou centre oncològic infantil, el més gran d’Europa i un dels més importants del món.
El seu objectiu serà continuar avançant amb la recerca, per curar més càncers i amb menys seqüeles, i crear nous tractaments per als quals encara no hi ha cura.

Per poder gaudir d’un dia mes ludic, organitzem caminada i bicicletada. La sortida de les dues modalitats serà des de el pavelló poliesportiu del Palau d’Anglesola.

Informació caminada : 10 kms, a partir de les 8:45 i fins a les 9:15, recollida d’inscripcions. Als 5 kms hi haurà un avituallament amb aigua i fruit secs.

Informació bicicletada : 12 kms, a partir de les 9:20 i fins a les 9:45, recollida d’inscripcions. Als 5 kms hi haurà un avituallament amb aigua i fruit secs.

A l’acabar la caminada & bicicletada, al pavelló poliesportiu vermut gratuït per a tots els participants i per a disfrutar d’una bona estona, MAGIA PER A TOTS !!

Preus inscripcions :

  • De 6 a 12 anys : 5€
  • A partir de 13 anys : 8€

NOTA : Obertura d’inscripcions a partir del proper 15 de Març.

Punts de venda a El Palau d’Anglesola, del 24 al 30 d’abril:
A gust, Bloc, S’abril, Ca l’Alsina, Cal Colau, Bar Poli.
Nota : I si només voleu participar amb el vermut solidari, el preu serà de 3€ i es els tiquets es poden adquerir a les botigues esmentades anteriorment.

Animeu-vos!!, no hi podeu faltar , gaudirem d’un gran dia !!

Ho organitzen: Amics del Camí de Sant Jaume, La Penya Barcelonista. Hi col.labora : Ajuntament del Palau d’Anglesola, Bgrup i Frit Ravich.

The Best Rock in Palau

El pròxim 25 d’Abril, THE BEST ROCK IN PALAU, serà una festa on podrem gaudir de la millor música de rock – pop de tota l’època. Podrem gaudir les cançons de grups com: AC DC, The Rolling Stones, Guns N’Roses, Bruce Springsteen, Bon Jovi, Europe, Aerosmith, Metalica, Queen, U2, Barricada, Rosendo, Sabina, Los Suaves, Loquillo, Ilegales, Toreros muertos, Sangtrait, Sopa de Cabra, Els Pets, Sau, Nirvana, Led Zeppelin, Pink Floyd, Deep Purple, Alice Cooper, Dire Straits, R.E.M. i molts més grups.

Espectacle de so i il·luminació per una nit màgica i amb els DJ’S, JP i Santi Roig , ens faran gaudir del millor so, i perquè sigui més autèntic, la sessió serà amb disc de vinil.
A més, tots els beneficis, aniran per la LLUITA CONTRA EL CÀNCER INFANTIL, per tant no hi ha excusa !!!.

A partir del dia 25 de Març podeu comprar les vostres entrades a :
El Palau d’Anglesola
: Penya Barcelonista, S’Abril, Bar Poli i Pyramid.
Mollerussa: Punt 14, Pablo Osorio i Patet
Linyola: Bar Gis mat
Bellvís: Bar Rulla Golmés: Bar Pavelló

Animeu-vos!!, no hi podeu faltar , gaudirem d’una festa diferent!!!

Ho organitzen: La Penya Barcelonista i l’Ajuntament del Palau d’Anglesla

Col.labora: Rock Fm, Fokum i Bgrup

Lliurament del xec a SJD Pedriatic Cancer Center

“No hem aconseguit els 12.000€ que ens vam posar com a gran objectiu, al final HEM RECOLLIT 19.240€!!

Amb aquest missatge al grup de whatsapp en Josep Maria confirmava el que totes pensàvem però no gossàvem dir en veu alta, que el projecte solidari havia superat amb escreix les millors expectatives.

El passat 19 d’octubre amb el lliurament del xec a Sant Joan de Déu Pedriatic Cancer Center es va tancar el cercle del projecte, un gran cercle format per multitud de persones que amb energia, actitud, il.lusió i un cor immens han transformat l’eslògan ‘Tots Junts és Possible’ en una màgica realitat. Una demostració que tot és possible, un missatge d’esperança als infants que cada dia lluiten per curar-se. Des del Palau d’Anglesola, ànims valents!!

Propera reunió: 9 de març

Reunió a la Penya a les 16:30 i fins les 18:00h. Els temes a tractar seran:

  1. Repàs ràpid programa d’actes.
  2. Escollir color samarreta i talla.
  3. Escrit que s’ha fet per explicar la festa a les empreses i com poden col.laborar.

IMPORTANT!!! Tots tenim amistat amb gent que tenen alguna empresa sigui gran o petita tant fa , aleshores com a deures per dissabte 😇😇😇 tenim que portar anotat amb un paper les empreses que coneixeu, siguin de PALAU o de fora i que creieu que poden participar.