Ens posem en marxa

Solament a Catalunya s’estima que es diagnostiquen entre 170 i 200 casos de càncer infantil nous anuals (0-14 anys). És la primera causa de mortalitat en nens i nenes de 5 a 14 anys i la segona causa dels 15 als 24 anys, després dels accidents.

Tots Junts és Possible!

Ens posem en marxa per organitzar una GRAN FESTA per a recaptar fons per al nou Centre SJD PEDIATRIC CANCER CENTER BARCELONA, que permetrà atendre 400 nens a l’any, un 30% més dels que pot tractar actualment.

Quan llegeixis aquestes estadístiques que et passa pel cap? No ens en podem desentendre, no tenim excusa, cal posar fil a l’agulla, hem de donar un cop de mà, posar-hi el nostre gra de sorra…, frases encertades, però només són paraules.

El proper 9 de juny les convertirem en realitat i tots plegats ajudarem en la recerca de nous tractaments contra el càncer infantil.
Per tant, una bona moguda!


Objectiu: recaptar 12.000€

La festa serà el diumenge 9 de juny, 10 hores plenes d’activitats a diferents espais de la nostra vila i per a totes les edats. El repte que ens hem marcat és poder recaptar un mínim de 12.000€.
Per a poder aconseguir aquest repte, us necessitem!

Perquè aquesta festa sigui possible, hi estem treballant un gran grup de gent, amb molta il·lusió i, fins al dia de la Gran Festa, tenim previst fer moltes altres activitats, de moment ja hem fet dues xocolatades solidàries i per al proper 28 d’abril volem organitzar una cursa popular (en bicicleta, caminant o bé corrent) no competitiva i acabarem tots plegats fent un esmorzar solidari.

Durant la festa hi haurà un sorteig solidari amb grans regals: samarretes signades per esportistes, pilotes i moltes coses més.

Per donar més ressò a la festa, persones amb influència i reconeixement al món d’avui en dia, ens faran arribar un vídeo promocional, com és el cas del nostre gran amic Jose Luís Blanco, atleta olímpic.


Carta de l’hospital Sant Joan de Déu en què agraeixen la iniciativa